Pajodos organiseert NK Dubbelspel

Zondag 4 oktober 2015 organiseert de vereniging Pajodos het Nederlands kampioenschap dubbelspel. Het wordt verspeeld in sporthal De Pauwengaard, Renbaan 1/A, 6911KH, Pannerden.

Ingeschreven kan worden door dames-, heren en mixdubbelkoppels. Er wordt gespeeld in de klassen A - B  -  C - D. Wanneer er niet voldoende deelnemers zijn in een klasse kan de toernooileiding besluiten klassen samen te voegen. Voor de bepaling van de speelsterkte gelden de dubbel-licenties. Per klasse zijn, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, één, twee of drie prijzen te winnen.

DTBN-leden kunnen inschrijven via de verenigingen, die alle beschikken over een verzamelformulier. Verdere correspondentie loopt via de contactpersonen van de verenigingen. Inschrijfgeld: 6,50 euro per volwassene. Sluitingsdatum inschrijving is zondag 20 september 2015.
Aanvang toernooi: 09.30 uur. De zaal is open vanaf  09.00  uur; einde: ca 17.00 uur. Deelnemers dien hun licentiepas bij zich te hebben. Toernooileider is Adrie Botterblom.

Naar informatie van Pajodos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dynamisch...

De rubriek Dynamisch staat open voor uw mening! Bijdragen zijn welkom bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sport voor elke leeftijd
Dynamictennis is een aantrekkelijke sport voor alle leeftijden:
• wie een beetje balgevoel heeft kan snel in het spel meekomen,
• door de lichte materialen zijn blessures een uitzondering,
• de sport is een uitdaging door de combinatie van techniek en tactiek die ze vraagt,
• dynamictennis is geen ‘powergame’: mannen en vrouwen kunnen er even sterk in zijn.
Wie eenmaal door dynamictennis wordt gegrepen, kan er jarenlang plezier aan beleven, ook op latere leeftijd!

Jeugd en jongeren
Op topniveau is dynamictennis inmiddels een pittige, aantrekkelijke sport met een breder wordende top. Ook leiden verschillende verenigingen jeugdige spelers op.

Dertigers en veertigers
Voor dertigers en veertigers is een partijtje dynamictennis ideaal om de dagelijkse stress even te vergeten, goed te slapen en zich fit te blijven voelen. Ook het wedstrijdelement spreekt ze aan - een element dat ontbreekt als je op een fitnessapparaat zit of aan het joggen bent.
Ouderen
Veel ouderen spelen ‘recreatief’ dynamictennis, maar nog steeds met een wedstrijdkarakter. Er bestaan zelfs regionale toernooien en competities voor ouderen. Zeventigers zijn op de ledenlijst van veel verenigingen geen uitzondering…
Bij veel verenigingen komen op het sociale koffierondje na afloop al gauw andere onderwerpen aan de orde dan in een kring van jongeren. Oudere dynamictennissers die het computertijdperk dachten te hebben gemist, vinden niet zelden in hun ochtend- of middag-‘kluppie’ mensen die hen wél dat tijdperk kunnen binnenloodsen. En op de moeilijker momenten die het leven vroeg of laat met zich meebrengt, kun je in zo’n groep rekenen op warme, gemeende belangstelling.

Hoe verder?
Elders op deze website staat een lijst van bij de Dynamictennisbond Nederland (DTBN) aangesloten verenigingen. Bij het bondssecretariaat zijn verder ook andere plaatsen bekend waar dynamictennis wordt gespeeld. En is er in uw omgeving geen club, dan kunt u misschien terecht bij een sportinstuif van uw gemeente, of uw gemeente kan u helpen aan een blok van anderhalf of twee uur in een sporthal. De DTBN (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) helpt u waar mogelijk graag verder! 

Ed. Frank
 

 

 

   

Oktober 2017
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Bezoekers

Vandaag9
Deze week593
Alle dagen97773