2e Krasse Knarren-toernooi een groot succes

Zaterdag 7 maart is het 2e Krasse Knarren- toernooi verspeeld. Het initiatief van DT Maasgouw (2014)  kreeg een vervolg in Gendt, dat vorig jaar met de wisselbeker ging strijken. Ditmaal streden 17 koppels van boven-zestigers om de eer. Organisator Gerrit Vink spreekt van een groot succes. 

Om 9.00 uur werden de spelers verwelkomd met koffie, thee en gebak, waarna er werd omgekleed. Om 9.40 uur is er een gezamenlijke warming up gedaan onder leiding van Isabel Borburgh waarna de deelnemers middels een openingswoord welkom werden geheten door Theo Niënhaus.
Om 10.00 uur precies is er begonnen aan het toernooi waar de games op tijd werden gespeeld dus niet tot 21 punten. Er werd in twee groepen gespeeld van 4 en van 3 poules en voor elke groep was er een 1e, 2e  en 3e prijs beschikbaar. Er werd op het scherpst van de snede, maar wel op sportieve wijze gestreden om de punten. Om 12.25 uur was er een gezamenlijke lunch met soep en broodjes waarna er om 13.15 uur verder werd gestreden voor de prijzen.
De prijzen werden om 16.45 uur uitgereikt door onze burgemeester mevrouw Schuurmans , die zich goed verdiept had in de dynamictennissport en de prijzen op een spontane wijze met fotoshoots uitreikte aan de  prijswinnaars.
De 1e prijs in groep 1 was voor Geert Kehrens en Jacq Geerards van Maasgouw uit Heel. In groep 2 was de 1e prijs voor good old Wil Heinst en Marijke Freeman van Litac uit Lichtenvoorde.
De wisselbeker is voor het koppel dat in de finaleronden de meeste punten heeft gescoord of bij gelijk aantal punten het hoogste gemiddelde heeft behaald. Dat werd het koppel Kehrens–Geerards.
 
Hieronder de uitslagen van groep 1 en groep 2.

Groep 1

8e Ben Thijsselink – Piet Jacobs, DTC De Wissel  

7e Ruud v.d.Boom  - Bennie Beuting, Litac

6e Ben Gerritsen – Luuk Meijer, Old Dutch Gendt

5e José Vink – Gerrit Vink, Old Dutch Gendt

4e Cor Buitendijk – Martin Veerman, D.T.V. Arnhem

3e Piet Dauphin – Wim Schoenmaker, Maasgouw

2e Iris Cock-Coronel – Tonny Vernooi, D.T.V. Arnhem

1e Geert Kehrens –Jacq Geerards, Maasgouw

Groep 2

9e Dries Hoogakker – Diny van Haastert, DT Over Betuwe

8e Gerard Jansen – Louis de Vos, Old Dutch Eindhoven

7e Leen Serano – Annie Goedhart, DTTC

6e Ad van Beek – Har Houben, Maasgouw

5e Hans ter Beek – Doortje ter Beek, Represta

4e Cees van Rijsingen – Nico Louis, Old Dutch Eindhoven

3e Tiemen v. Westerveld- Woep v.Westerveld WSV

2e Jan Fidder – Jan Wortel, WSV

1e Wil Heinst – Marijke Freeman, Litac

Gerrit Vink, Old Dutch Gendt