Brief van het bestuur

Geplaatst:

Brief van het bestuur

Doetinchem, april 2021

Beste besturen, leden van de DTBN,

 

We hebben een vreemd jaar achter de rug en nog zijn we nog niet aan het einde van een jaar bijna niet spelen.

Een aantal onder ons speelt buiten,  anderen fietsen, wandelen of zijn  thuis met oefeningen bezig om de spieren toch wat los te houden. Ondertussen zijn we allemaal een jaar ouder geworden. Wellicht zijn er leden die in meer of mindere mate corona hebben gehad. De een is er helemaal van opgeknapt, een ander ondervindt nog steeds de gevolgen. Ook zijn er enkele leden aan het virus overleden. Daarvoor ons medeleven, ook aan de vereniging.

Waar gaan we naar toe?  We weten het nu nog niet. Het bestuur kan ook nog niet bij elkaar komen. We hopen dat dit op korte termijn weer zal kunnen. We zullen dan waarschijnlijk wel eerst gevaccineerd moeten zijn. Een aantal spelers is dat natuurlijk al. Van het bestuur nog niemand.

Plannen zijn er wel te maken maar er is nog niets vast te leggen. We denken dat iedereen eerst rustig aan weer op moet gaan starten voor we toernooien vast kunnen leggen.

Er is wel vanuit verschillende delen van het land belangstelling om onze sport op te gaan starten. Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Een nieuwe zending rackets is onderweg. Waarschijnlijk zijn ze ergens in het Suezkanaal.

Een jaarvergadering kunnen we ook nog niet plannen. Wel zullen we u op korte termijn een kort financieel verslag over 2020 laten toekomen.

Tips, voorstellen, ideeën, van de kant van besturen en leden, daar staan we voor open.

We wensen iedereen een goede zomer toe en zo gauw we  iets meer kunnen vertellen, doen we dit.

Met vriendelijke sportgroet,

Els van der Kemp, secretaris