OPEN LICHTENVOORDSE DUBBEL KAMPIOENSCHAPPEN 2024

Geplaatst:

OPEN LICHTENVOORDSE DUBBEL KAMPIOENSCHAPPEN.

Gert Eeltink ( SSS Irene en Erick Wijngaards ( WSV ) winnaars van A/B klasse op de open Lichtenvoordse dubbel kampioenschappen.

In totaal werd er door 17 koppels gestreden om de fraaie 1e en 2e prijzen.

Na de voorrondes werd er na de lunch verder gespeeld bij de A/B klasse met weer een 5 kamp ; bij de C en D klasse werd er via de ¼ finale verder gespeeld

Erick en Gert wisten al hun partijen te winnen en waren in de finale ook te sterk voor het koppel Bas Beijer ( Litac ) en Quianwen Li ( Litac / Dios ).

Op een gedeelde 3 / 4 en 5e plaats eindigden : Christophe Clement en Jos Heusschen van Litac ; Roland Hakelor en Marielle Versseveld ( WSV Dragonder Noord ) en Bart Vennekes met Jochem Looijen ( Nederweert ).

In de ½ finale van de C klasse was het erg spannend tussen Bennie en dochter Heleen Huiskamp tegen Janneke Hulshof en Tessa Weijers alle 4 Litac spelers. Na 15-20 wisten Janneke en Tessa toch te winnen met 22-20. De andere ½ finale werd met 21-18 gewonnen door Bert te Lindert en Anne Wouda ( Litac ) tegen doortje ter Beek ( Dios ) en Leen Serano ( DTTC ).De finale werd met 2 keer 21-13 eenvoudig gewonnen door anne en Bert. Op de 5e plaats eindigden Sigrid en Remco ( Dios ). Helaas moest Iris Berends tijdens de poule wedstrijden geblesseerd uitvallen ( enkel gezwikt ).

In de D klasse waren Tonnie Hartman en Wilco Kettering ( Litac ) zowel in de poule als in de vervolgwedstrijden duidelijk te sterk voor de tegenstander, de finale werd met 21-14 en 21-15 gewonnen van Hans van Egmond en Jan W Wissink ( Dios ), 3e plaats voor Dana v.d. horst en Eric Blom ( Appoldro ) ; 4e Jolanda Vaags en Judith Hermanides( Pr. Margriet ) ; 5e plaats voor Carla Beijer en Joke Hummelink ( Litac ) en 6e werden Marijke Hartman en Lidy Wallerbos ( Litac ).

Namens de toernooi leiding Litac

Jos Heusschen.